Cum comand, cum platesc?

Puteti comanda produsul dorit direct in site, apasand butonul CUMPARA si apoi completand datele de contact si datele de livrare în câmpurile respective.

Aveti posibilitatea de a selecta în aceasta sectiune, modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult:

  • Plata ramburs, respectiv numerar la livrarea efectuata prin firma de curierat. Plata ramburs este disponibila doar pentru comenzile cu livrare in Romania;   
  • Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul RO52BTRLRONCRT0497486501, deschis la Banca Transilvania, sucursala Mosilor. Plata prin OP trebuie facuta in maxim 3 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii, in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

Pentru a achizitiona produsele dorite, apasati butonul FINALIZARE COMANDA

LIVRARE SI RETUR

Pentru comenzile cu livrare oriunde in ROMANIA, transport si retur GRATUIT.

In Romania, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare. Comenzile se livreaza prin firma de curierat Sameday Courier la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de comanda, in intervalul luni-vineri 09:00-18:00.

Suntem convinsi ca este putin probabil sa nu va placa asemenea minunatii tesute cu dragoste insa, daca totusi doriti sa returnati sau sa schimbati produsul, stati fara griji, costul transportului pentru retur sau schimb (se accepta un schimb pe comanda) este GRATUIT, indiferent de motivul retururului. Aveti la dispozitie 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului pentru a ne anunta de intentia de retur/schimb.

Conform legislatiei in vigoare:

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice. In acest caz, Clientul trebuie sa semnaleze aceasta situatie prin email la contact@madewithloveromania.ro si sa pregateasca coletul pentru a fi ridicat de catre firma de curierat a Comerciantului . In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, Comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail, in termenul de 14 zile calendaristice stipulat de lege.


Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata , in cazul platii cu OP, trebuie rambursate de Comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului,  se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

Comenzi internationale

Pentru comenzile cu livrare internationala, aveti posibilitatea de a comanda produsele in site, cu verificarea prealabila a costului de transport extern pentru tara respectiva. Plata in cazul comenzilor externe se realizeaza in cont prin OP sau internet banking, pe baza facturii proforme. Plata va acoperi costul produsului si costul transportului agreat de parti. Coletele internationale se livreaza prin intermediul serviciului de posta, iar termenul de livrare este de 5-15 zile lucratoare, in functie de destinatie.In cazul returului pentru comenzile internationale, clientul poate trimite prin orice firma de curierat coletul retur la adresa Strada Ardeleni nr 39, ap 10, et 3, sector 2, Bucuresti. Intentia de retur trebuie transmisa in scris in termen de 14 zile calendaristice, urmand ca livrarea coletului retur sa fie facuta astfel incat coletul sa ajunga la destinatie in alte 14 zile calendaristice din momentul notificarii. Plata returului se va efectua ca si pentru coletele nationale, prin OP, in contul bancar al clientului.