Acesta este un site de prezentare. Covoarele se pot comanda in magazinul nostru online: http://www.madewithloveromania.com

sau ne puteti contacta prin email si telefonic, folosind datele din sectiunea Contact.

LIVRARE SI RETUR

Pentru comenzile cu livrare oriunde in ROMANIA, transport si retur GRATUIT.

In Romania, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, iar termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare. Comenzile se livreaza prin firmele de curierat Sameday Courier sau DPD la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de comanda, in intervalul luni-vineri 09:00-18:00.

Suntem convinsi ca este putin probabil sa nu va placa asemenea minunatii tesute cu dragoste insa, daca totusi doriti sa returnati sau sa schimbati produsul, stati fara griji, costul transportului pentru retur sau schimb (se accepta un schimb pe comanda) este GRATUIT, indiferent de motivul retururului. Aveti la dispozitie 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului pentru a ne anunta de intentia de retur/schimb.

Conform legislatiei in vigoare:

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice. In acest caz, Clientul trebuie sa semnaleze aceasta situatie prin email la contact@madewithloveromania.com si sa pregateasca coletul pentru a fi ridicat de catre firma de curierat a Comerciantului . In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, Comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail, in termenul de 14 zile calendaristice stipulat de lege.


Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata , in cazul platii cu OP, trebuie rambursate de Comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului,  se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client sau card, in conditiile in care achizitia a fost facuta prin card bancar. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

Comenzi internationale

Pentru comenzile cu livrare internationala, aveti posibilitatea de a comanda produsele in site, cu verificarea prealabila a costului de transport extern pentru tara respectiva. Plata se realizeaza prin card bancar sau PayPall. Plata va acoperi costul produsului si costul transportului agreat de parti. Coletele internationale se livreaza prin intermediul serviciului de posta sau curierat rapid (Uniunea Europeana), iar termenul de livrare este de 5-15 zile lucratoare in Europa. In afara Europei, termenul de livrare variaza intre 3 si 12 saptamani,, in functie de destinatie. In cazul returului pentru comenzile internationale, clientul poate trimite prin orice firma de curierat coletul retur la adresa Strada Ardeleni nr 39, ap 10, et 3, sector 2, Bucuresti. Intentia de retur trebuie transmisa in scris in termen de 14 zile calendaristice, urmand ca livrarea coletului retur sa fie facuta astfel incat coletul sa ajunga la destinatie in alte 14 zile calendaristice din momentul notificarii. Plata returului se va efectua prin OP sau card.