Toate obiectele din acest site sunt vechi, unele de cateva zeci de ani, altele ating suta sau chiar o depasesc. Cea mai mare parte provin din sudul Olteniei, insa avem si colectii din alte zone ale tarii. Sunt articole lucrate manual, vechi, asadar pot avea mici imperfectiuni sau asimetrii, ceea ce le confera si mai multa frumusete si unicitate. Pozele sunt realizate astfel incat sa aveti o idee cat mai clara despre produs, iar daca doriti informatii suplimentare, va rugam sa nu ezitati in a le solicita.

Cel mai bun “detergent”al covorului de lana este aerul! Este recomandat sa le aerisiti regulat, lana are un proces natural de autocuratare. La intervale mai mari de timp, le puteti curata profesional. Nu se recomanda spalarea lor! Lana a fost vopsita manual, culorile se pot intrepatrunde in contact cu apa si detergent.

Garantam pentru autenticitatea produselor noastre, realizate in comunitati rurale din intreaga tara, prin tehnici traditionale transmise din mama in fiica. Aceste tesaturi sunt ambasador al generatiilor, al traditiilor romanesti, catre modernitate si generatiile actuale si viitoare. Dorim sa oferim cat mai multe idei despre cum pot fi integrate in decorurile moderne, ca surse de inspiratie pentru cei ce poseda asemenea minunatii dar si pentru cei ce decid sa le achiztioneze prin intermediul nostru.